Affiliate geld verdienen met je eigen affiliate website

Wilt u starten met affiliate marketing? De website affiliate marketing beginnen geeft u de mogelijkheid om de shop volledig naar uw wens in te richten. Het beginnen van de shop is gemakkelijk te doen, u beheert alles via een beveiligd beheerpaneel. Het installeren is een kwestie van de bestanden op uw webhosting plaatsen en het installatie script starten. Bij de aanschaf van het script kunt u het webhosting pakket ook direct afsluiten als u nog geen webhosting heeft. Tijdens het gereedmaken van de webhosting zal de installatie van het script direct voor u worden uitgevoerd. Extra geld verdienen via het internet is via het script makkelijk te doen.

Of u reeds een baan heeft en extra geld wilt verdienen of een eigen bedrijf heeft maakt niet uit voor het gebruik van het script. Nieuwe producten worden middels productfeeds automatisch binnen de affiliate shop toegevoegd. Binnen het beheerpaneel kunt u eenvoudig wijzigingen aan uw affiliate shop aanbrengen. U kunt de kleuren van de verschillende losse onderdelen van uw shop heel makkelijk wijzigen. U kunt rubrieken die in de feeds worden gebruikt eenvoudig koppelen aan de rubrieken van uw webwinkel. De affiliate links waarin uw publisher ID is opgenomen, worden automatisch ingeladen en toegevoegd.

Beginnen met affiliate marketing kan met dit CMS programma op eenvoudige wijze. U heeft geen eigen product nodig wanneer u geld verdient met affiliate marketing. Koopt een bezoeker iets aan de hand van uw affiliate verwijzing, dan ontvangt u een affiliate vergoeding.