Affiliate geld verdienen met uw eigen website

Online geld verdienen zonder eigen product is mogelijk door affiliate marketing toe te passen. U biedt met affiliate marketing producten aan van andere partijen. Iedere keer wanneer er via uw verwijzing een verkoop wordt gerealiseerd, ontvangt u een vergoeding. Hierover kunt u meer lezen op de website Uw eigen affiliate website. Er zitten veel aanbieders van producten aangesloten bij de diverse affiliate netwerken.

Het toevoegen van producten binnen uw internetwinkel gebeurt automatisch. Het script biedt de mogelijkheid om product feeds in te lezen. Door dagelijks de feeds in te lezen wordt het aanbod op uw website automatisch bijgewerkt. Het is dus niet noodzakelijk om handmatig artikelen binnen uw webwinkel toe te voegen.

Om geld op basis van affiliate marketing te verdienen, kunt u zich inschrijven bij een affiliate netwerk. TradeTracker is een voorbeeld van een netwerk waarbij u zich kunt aanmelden. Er zitten allerlei partijen bij zo een netwerk aangesloten met producten die u mag promoten. Producten kunnen automatisch worden ingeladen met zogeheten product feeds. Het inladen van elke product feed gebeurt regelmatig zodat het aanbod op uw website actueel blijft.