Affiliate geld verdienen via een eigen website

Tijdens economisch lastige tijden, is het altijd fijn om extra inkomsten te hebben. Voor online geld verdienen kunt u verschillende dingen doen. U kunt via een affiliate marketing webshop heel gemakkelijk extra inkomsten genereren. Zou u dat graag willen? Lees dan snel verder.

Zou u graag met zo een PHP script aan de slag willen? Op Verhoog uw inkomsten met affiliate marketing kunt u meer lezen over een dergelijk script. U vindt daar een verwijzing naar een eenvoudig te bedienen webwinkel script voor affiliate marketing. Feeds kunnen eenvoudig via het beheerpaneel toegevoegd worden aan uw eigen affiliate webwinkel.

De XML feeds worden dagelijks ingeladen op uw website. Altijd zal hierdoor een actueel productaanbod op uw website getoond worden. Via een affiliate link kan een bezoeker zo bij de website van de verkoper komen.

U krijgt de volledige controle over uw website via het beheerpaneel. De aanbieder kan u ook helpen aan een custom design op uw affiliate website. Langs deze manier kan een unieke webshop in elkaar gezet worden. Zou u graag een eigen HTML design gebruiken, dan kunt u die ook inladen in het systeem. Via de scripttaal PHP kan het script ook makkelijk uitgebreid worden.