Affiliate geld verdienen via je eigen affiliate website

Met affiliate marketing kunt u inkomsten generen met de promotie van producten van derden. Mogelijk weet u zelf een affiliate programma van een product of dienst waarover u positief bent. Het versturen van producten naar de klant wordt door de feitelijke verkoper gedaan. Een voordeel van affiliate marketing is dat u geen voorraad heeft. Wordt via uw verwijzing een verkoop gerealiseerd, dan krijgt u daarvoor een vergoeding. De link affiliate marketing webshop leidt naar een pagina waarop u meer informatie zult vinden over het starten van uw eigen affiliate winkel.

U kunt met behulp van het meegeleverde paneel uw site volledig naar wens inrichten. Wanneer u op korte termijn wilt starten met affiliate marketing, dan raad ik u aan de pagina affiliate site beginnen eens te bekijken. Het starten met affiliate marketing is eenvoudig wanneer u de link in dit artikel volgt.

Een PHP script geeft u de mogelijkheid om uw eigen e-commerce platform op te richten. Producten op basis van affiliate marketing verkopen is daarbij ook een mogelijkheid. Dit betekent dat u eigen producten kunt aanbieden maar ook producten van derden als tussenpersoon. Graag raad ik u de pagina affiliate shop aan wanneer u meer wilt weten over het starten van een e-commerce site.

Productfeeds van verschillende aanbieders kunnen periodiek worden opgehaald. Nieuwe producten zullen binnen de juiste rubrieken worden geplaatst. Producten die reeds zijn toegevoegd, zullen worden bijgewerkt met de juiste productinformatie. Via het beheerpaneel kunt u productfeeds toevoegen. Technische kennis is niet echt vereist. U kunt van elke afzonderlijke feed zien hoeveel producten er binnen de shop zijn toegevoegd. Een feed is tijdelijk op inactief te zetten als u bepaalde producten niet wilt tonen gedurende een bepaalde tijd.

Over het starten van een online winkel vindt u in dit artikel een interessante link. Andere noodzakelijke dingen voor een eigen affiliate shop zijn webhosting en een passende domeinnaam.