Affiliate inkomen via je eigen affiliate shop

In dit artikel leest u hoe u een eigen affiliate site kunt oprichten op een eenvoudige wijze. Het beginnen van een affiliate site wordt zeer eenvoudig wanneer u daarvoor een PHP script gebruikt. Met dit script kunt u automatisch producten toevoegen binnen uw affiliate winkel.

Een onderdeel van het PHP script is de beschikking over uw eigen beheerpaneel waarmee u de site volledig kunt aanpassen. Wanneer u op korte termijn wilt starten met affiliate marketing, dan raad ik u aan de pagina affiliate marketing webshop eens te bekijken. U kunt op deze website een script aanschaffen waarmee u eenvoudig kunt beginnen met affiliate marketing.

Tevens voegt u zeer eenvoudig banners toe aan uw affiliate marketing winkel. Ook met deze banners kunt u links leggen naar producten die u op basis van affiliate marketing promoot. Met de backend van het script kunt u de banners heel eenvoudig toevoegen aan uw affiliate shop.

Productfeeds van verschillende aanbieders kunnen periodiek worden opgehaald. De rubrieken die binnen de productfeeds worden gebruikt kunt u aan uw eigen rubrieken koppelen. Ook zullen reeds toegevoegde producten up-to-date worden gehouden door de informatie bij te werken. Over het starten van uw affiliate shop kunt u via de link in dit artikel meer informatie vinden. U heeft naast een affiliate script ook een domeinnaam en webhosting nodig.

Over het starten van een online winkel vindt u in dit artikel een interessante link. U heeft naast een affiliate script ook een domeinnaam en webhosting nodig.