Affiliate inkomsten met een eigen affiliate internetshop

Affiliate marketing biedt een goede mogelijkheid om online extra inkomen te genereren. U hoeft met affiliate producten geen eigen producten samen te stellen. U heeft daarvoor een domein, een webhosting pakket en een affiliate script nodig. Het aanbod is up to date te houden door regelmatig productfeeds in te lezen en zo de producten binnen de shop toe te voegen.

U kunt een script voor affiliate marketing via de pagina affiliate website beginnen kopen. Een domein en webhosting zijn eveneens via deze pagina aan te vragen. Het script wordt meteen op uw hostingpakket geplaatst wanneer u hiervoor kiest. U kunt dan direct aan de slag met het inrichten van de website.

Bij het script wordt een beheerpaneel geleverd waarmee eenvoudig aanpassingen binnen uw shop zijn door te voeren. U kunt inloggen met een speciaal voor u aangemaakte gebruikersnaam en wachtwoord. Na het inloggen kunt u allerlei wijzigingen aanbrengen binnen uw affiliate shop. De beheeromgeving kunt u bijvoorbeeld gebruiken om banners te plaatsen binnen uw shop.

Het is mogelijk om uw shop uit te breiden met een blog extensie. Om te beginnen met affiliate marketing geeft dit script u de juiste mogelijkheden. U kunt met een eigen affiliate webshop prima zorgen voor wat extra geld naast uw salaris. De mogelijkheid om feeds in te laden zorgt ervoor dat het bijwerken van de producten u relatief weinig tijd kost. Wat een interessante optie is, is het toevoegen van productfeeds binnen de shop.