Affiliate inkomsten met uw eigen affiliate shop

Wilt u zelf een affiliate webshop in elkaar zetten, dan hoeft u niet de gehele shop zelf te bouwen. Tevens zonder kennis van websites maken kan met behulp van een PHP script gemakkelijk een webshop worden gestart. Wat over het algemeen nodig is, is een goed script, webhosting en een passende domeinnaam. Verderop in dit artikel staat een link vermeld waarmee u zowel het script indien het domein en de hosting kunt aanschaffen.

U kunt eenvoudig feeds plaatsen van bijvoorbeeld TradeTracker. Een feed zal dan om de zoveel tijd worden opgehaald. U kunt meer lezen hierover op de pagina affiliate site maken. Het script is vrij eenvoudig aan te schaffen. Wanneer u dat wilt, kunt u tevens een domeinnaam aanvragen en webhosting afnemen via deze site. Alle benodigde dingen heeft u dan meteen in huis. U krijgt een gebruikersnaam en wachtwoord waarmee u inlogt binnen het beheerderspaneel. Zo kunt u via het beheerderspaneel banners plaatsen in uw affiliate shop.

Er is verder de mogelijkheid om affiliate banners toe te voegen binnen uw webshop. Affiliate banners plaatsen is een manier om nog eens extra de focus naar een bepaalde aanbieding toe te halen. U logt met uw gebruikersnaam en wachtwoord in op het beheerpaneel. Binnen dat beheerpaneel brengt u gemakkelijk wijzigingen binnen uw webwinkel aan. Deze feeds van bijvoorbeeld Daisycon plaatst u eenvoudig in het script. De toegevoegde feeds zullen periodiek worden opgehaald en verwerkt door het script.