Affiliate marketing met een eigen affiliate marketing internetwinkel

U kunt hier lezen hoe u met affiliate marketing kunt starten. De pagina affiliate site maken geeft u de mogelijkheid om een script aan te schaffen voor het starten van uw eigen affiliate shop. U kunt met dat script periodiek de feeds inladen van verschillende affiliate netwerken. Bent u over bepaalde producten positief? De uiteindelijke verkoper stuurt bestelde producten op naar de eindklant. Bij affiliate marketing is het om die reden niet nodig om een voorraad bij te houden. Wanneer er een verkoop wordt gerealiseerd via uw affiliate link, dan ontvangt u een affiliate vergoeding. U kunt over het bouwen van uw eigen affiliate shop hier verder lezen: affiliate marketing beginnen.

Toegang tot een beheeromgeving waarmee u productfeeds kunt toevoegen, is daarbij een onderdeel van het PHP script. Wanneer u op korte termijn wilt starten met affiliate marketing, dan raad ik u aan de pagina affiliate shop eens te bekijken. Heeft u nog geen webhosting, dan kunt u dat tevens aanschaffen samen met het script.

Een PHP script geeft u de mogelijkheid om uw eigen e-commerce platform op te richten. Daarbij heeft u de mogelijkheid om eigen producten te verkopen maar u kunt er ook goederen verkopen op affiliate marketing basis. Binnen uw shop kunt u eigen producten aanbieden, maar ook producten van derden via affiliate marketing.

U kunt per onderdeel binnen uw affiliate shop de kleurstelling bepalen. U kunt zelf bepalen binnen welke rubrieken de producten van uw webshop moeten worden ingedeeld. Tevens kan de kleurstelling van uw affiliate shop via het beheerpaneel eenvoudig worden aangepast. Feeds kunnen eenvoudig binnen uw shop worden toegevoegd. Het is niet nodig om iets te weten over programmeren. Bij de systeemtaken staat per feed hoeveel producten er binnen uw affiliate winkel zijn toegevoegd.

Via het beheerpaneel kunt u productfeeds toevoegen. Verstand van de techniek is niet nodig. Bij de systeemtaken staat per feed hoeveel producten er binnen uw affiliate winkel zijn toegevoegd.In dit artikel leest u hoe u een eigen affiliate site kunt oprichten op een eenvoudige wijze. Het beginnen van een affiliate site wordt zeer eenvoudig wanneer u daarvoor een PHP script gebruikt. U kunt het script automatisch productfeeds laten inladen op vaste tijdstippen zodat producten automatisch binnen uw shop worden opgenomen.