Affiliate marketing met je eigen affiliate website

Wilt u extra geld verdienen, dan biedt het internet daarvoor diverse mogelijkheden. Dit zal met een eigen product over het algemeen gemakkelijker zijn. Mogelijk heeft u geen eigen product maar wilt u toch geld verdienen online. In dat geval zou u kunnen kijken of starten met affiliate marketing iets voor u is. U verdient bij affiliate marketing commissieloon over de verkopen die via uw website verlopen.

U kunt met het script productfeeds inlezen zodat de productinformatie periodiek wordt bijgewerkt naar de meest recente informatie. In productfeeds is de productinformatie van 1 of meer producten opgenomen. Op de pagina affiliate site beginnen kunt u een affiliate script aanschaffen waarmee het bouwen van een affiliate shop mogelijk wordt. Met het geld kunt u bijvoorbeeld extra hypotheek aflossen.

Wijzigingen zijn via een speciaal ontwikkeld beheerscherm door te voeren binnen uw webshop. U kunt inloggen met een speciaal voor u aangemaakte gebruikersnaam en wachtwoord. De beheeromgeving kan worden gebruikt om wijzigingen binnen de affiliate shop aan te brengen. U kunt bijvoorbeeld productfeeds toevoegen die periodiek zullen worden opgehaald.

Verder is het toevoegen van banners aan uw website eenvoudig te doen. Binnen verschillende bannerruimten kunt u banners plaatsen. Banners aan uw shop toevoegen is eenvoudig via het beheerpaneel te doen. Met deze beheeromgeving brengt u ook andere aanpassingen aan binnen uw webwinkel.