Affiliate marketing met je eigen website

Wilt u online een extra zakcentje verdienen? Het opzetten van een affiliate site zou een idee kunnen zijn. Wordt er iets via uw affiliate webwinkel verkocht, dan zult u een vergoeding ontvangen. Een affiliate netwerk zoals TradeTracker geeft u de mogelijkheid om op deze manier producten binnen uw affiliate webwinkel aan te bieden. Zou u graag een extra zakcentje verdienen met uw eigen affiliate internetshop? Op de pagina Geld verdienen met een affiliate webshop kunt u er meer over lezen. U hoeft niet met lege handen te beginnen.

Het toevoegen van producten binnen uw internetwinkel gebeurt automatisch. Product feeds geven de mogelijkheid om meerdere artikelen tegelijkertijd toe te voegen aan de website. Door dagelijks de feeds in te lezen wordt het aanbod op uw website automatisch bijgewerkt. De website actueel houden kost u dus bijna geen tijd.

Wilt u op een aantal vaste plekken banners toevoegen? Er is een beheerpaneel waarmee u eenvoudig banners toevoegt. Voor het onderhoud van de website maakt u tijdens de installatie de inloggegevens aan. Met een script kunt u heel eenvoudig uw eigen affiliate webshop beginnen en onderhouden.