Affiliate marketing met uw eigen website

Wilt u op een eenvoudige wijze online geld verdienen? U kunt met affiliate marketing geld verdienen door producten van derden te verkopen. Koopt een bezoeker via uw website een product, dan ontvangt u een zogeheten affiliate commissie. Adverteerders kunt u via de diverse affiliate netwerken vinden.

U zult van verschillende adverteerders de zogeheten feeds dagelijks kunnen inladen. Dagelijks wordt het aanbod dus geactualiseerd. U hoeft een feed slechts eenmalig toe te voegen. Qua onderhoud zult u dus niet veel tijd kwijt zijn.

Wilt u zelf met behulp van een PHP script een affiliate webwinkel beginnen? Dan zou u kunnen beginnen met het doornemen van affiliate webshop beginnen. Die pagina bevat ook een verwijzing naar een betaalbaar PHP script voor het starten van uw eigen affiliate webwinkel. U kunt direct beginnen met uw eigen affiliate webwinkel als u dat wilt.

Het script is voorzien van een beheeromgeving waarmee u eenvoudig de kleuren en uitstraling van uw website aanpast. Zodra u de kleuren gewijzigd heeft, zal uw website direct in de door u geselecteerde kleuren worden getoond. U kunt het beheer van de website vanaf iedere plek op de aarde doen. Hierboven staat een link naar meer informatie over een affiliate webwinkel script.