Affiliate marketing via een eigen affiliate shop

Met behulp van affiliate marketing kan extra omzet voor uw bedrijf worden gegenereerd. Met affiliate marketing verdient u geld met de promotie van reeds bestaande producten. Het is dan niet noodzakelijk om eigen producten te bouwen. Er kan een PHP script voor het opzetten van de webshop worden gebruikt. Het is uiterst eenvoudig om een feed in te laden van bijvoorbeeld Daisycon met het script. Een feed zal dan om de zoveel tijd worden opgehaald.

Affiliate marketing biedt u de gelegenheid om op een relatief eenvoudige verstandige extra inkomsten te genereren online. De benodigdheden zijn aan te schaffen middels de pagina affiliate marketing starten. Een handleiding is raad te plegen op de website van de webprogrammeur van het script. De webhosting en het domein kunt u direct samen met het script aanschaffen. U kunt vandaag nog beginnen met affiliate marketing op het moment dat u zou willen.

Ook zijn er verschillende ruimtes binnen uw webwinkel waarbinnen een banner kan worden toegevoegd. Affiliate banners plaatsen is een manier om nog eens extra de focus naar een bepaalde aanbieding toe te halen. Binnen het beheerderspaneel logt u in met een aan u toegewezen gebruikersnaam en wachtwoord. Zo kunt u via het beheerderspaneel banners plaatsen in uw affiliate shop. U kunt eenvoudig feeds plaatsen van bijvoorbeeld TradeTracker. Het script zal de toegevoegde productfeeds periodiek ophalen en verwerken.