Affiliate marketing via je website

Wilt u online bijverdienen, dan is dat prima mogelijk met een affiliate marketing webwinkel. Dagelijks zal er dan een XML of JSON feed worden ingeladen met daarin affiliate producten die u via uw webwinkel kunt verkopen. U ontvangt een geldbedrag iedere keer wanneer er een product via uw website wordt verkocht.

Via een affiliate netwerk kunt u ook de zogeheten product feeds vinden, die dagelijks kunnen worden geladen. Op deze wijze zal het aanbod op uw website altijd actueel zijn. Na het toevoegen van een feed zal het script de feed automatisch dagelijks meenemen. Qua onderhoud zult u dus niet veel tijd kwijt zijn.

Zou u graag zelf een affiliate marketing webwinkel oprichten? Dan zou u kunnen beginnen met het doornemen van Een eigen affiliate website. In dat artikel vindt u ook een link om betaalbaar een dergelijk PHP script aan te schaffen. Begin vandaag nog met het opbouwen van een passief inkomen met affiliate marketing.

Met een affiliate webwinkel kunt u vrij gemakkelijk extra geld voor later te sparen. Via de beheeromgeving kunt u zelf feeds aan uw affiliate marketing webshop toevoegen. Vaak kunt u bij een affiliatenetwerk opgeven hoe vaak er een uitbetaling dient plaats te vinden.