Beheer betaalbaar een eigen portaalsite

Wanneer u een startpagina website opricht, dan kunt u daarmee wat extra geld verdienen. Reguliere backlinks worden dan met affiliate links afgewisseld. U zult met het PHP script ook in het beheerpaneel de voorpagina als een dochterpagina kunnen bewerken. Het artikel eigen startpagina samenstellen bevat een link naar meer informatie over een PHP script voor het maken van een eigen startpagina website.

Een dergelijk script is voorzien van een beheeromgeving waarmee u allerlei aanpassingen aan de website kunt doen. Wilt u een dergelijk script aanschaffen, dan kunt u eigen startpagina eens doorlezen. U vindt in dat artikel een link naar een interessante aanbieding. U heeft met dat script geen enkele beperking bij het bouwen van uw startpagina website. Er zijn al veel klanten die het PHP script gebruiken. In feite is zo een website een catalogus waarbinnen de meest uiteenlopende sites worden vermeld. Wanneer u zich bezighoudt met linkbuilding zijn startpagina’s zeker interessant om binnen uw arsenaal te hebben. U zult ontdekken dat het heel eenvoudig is om extra inkomsten te genereren met een startpagina website.

Er zijn al een aantal klanten die met veel plezier gebruik maken van het script. Net als bij een Gouden Gids worden er geen telefoonnummers maar websites vermeld.Het is heel makkelijk om met een startpagina website een overzicht te maken van favoriete websites. Een dergelijke website kan met behulp van een script snel in elkaar gezet worden. Het is niet nodig om een heel nieuw script daarvoor te schrijven. Er zijn kant en klare scripts voor op de markt.