Bouw een eigen affiliate shop

Uw webwinkel bijhouden kan vanaf iedere denkbare plek ter wereld. U creëert met een eigen affiliate website een stukje financiële zekerheid. Wilt u meer hierover weten, neem het artikel affiliate site beginnen dan eens door. U kunt het uitbouwen tot een fulltime inkomen wanneer u daar interesse in heeft.

U kunt via een affiliate script dat is gebouwd in PHP eenvoudig beginnen met affiliate marketing. Neem de pagina affiliate marketing beginnen door voor meer informatie. Er kan met behulp van de link in dit artikel een PHP script worden gekocht waarmee het starten met affiliate marketing kinderspel wordt.

Naast de beschikking hebben over CMS software, is het van belang dat u webhosting regelt voor uw nieuwe site. U plaatst de bestanden van het script op uw webhosting pakket. Een passende domeinnaam kiezen voor uw site is tevens een goed idee.

De kleurstelling van de verschillende componenten binnen uw webwinkel kunt u via het beheerpaneel gemakkelijk aanpassen. De categorieën voor uw webshop kunt u via het beheerpaneel heel gemakkelijk samenstellen. Tevens kan de kleurstelling van uw affiliate shop via het beheerpaneel eenvoudig worden aangepast. Via het beheerpaneel kunt u productfeeds toevoegen. Technische kennis is niet echt vereist. Van iedere feed kunt u nalezen hoeveel producten er bij het inladen zijn toegevoegd.

Feeds kunnen eenvoudig binnen uw shop worden toegevoegd. Kennis van websites maken is niet echt noodzakelijk. Van iedere feed kunt u nalezen hoeveel producten er bij het inladen zijn toegevoegd. Wilt u bepaalde producten tijdelijk niet tonen, dan kunt u een feed op inactief zetten.