Bouw een lijst van uw favoriete sites

Een linkportaal website kan met een daarvoor bedoeld PHP script worden opgericht. Hierbij is het aantal pagina’s dat op de website kan worden aangemaakt ongelimiteerd. Men kan zich aanmelden voor het beheer van een eigen startpagina via het op uw website aanwezige formulier.

Dit script daar is meer informatie over te vinden op Houd uw bookmarks online eenvoudig bij. Men kan zelf rubrieken toevoegen aan zijn of haar pagina en daarbinnen bookmarks plaatsen. Ook kunt u speciale blokken aan uw dochterpagina toevoegen, zoals een weerkaartje. Het gaat daarbij om een modern script. Soortgelijke PHP scripts bestaan vaak al langer maar zijn nooit echt bijgewerkt. Dochterpagina’s op uw website worden mobielvriendelijk weergegeven.

Tijdens de installatie wordt direct een pagina aangemaakt die als voorpagina wordt getoond. Naast links kunt u diverse widgets aan een dochterpagina toevoegen. In een speciaal blok of widget kunt u bijvoorbeeld informatieve tekst kwijt. Een beheerder kan heel makkelijk de kleuren van zijn of haar startpagina veranderen.

Er bestaat tevens de mogelijkheid om met behulp van banners extra inkomen te generen. Zo is het mogelijk om extra te verdienen via affiliate banners. Een voorbeeld van een affiliatenetwerk dat u kunt gebruiken is Tradedoubler. Een voorbeeld van een affiliatenetwerk dat u kunt gebruiken is Tradedoubler.