Een eigen affiliate website maken

Een eigen webshop beginnen kan ook op affiliate basis. U zult dan iedere dag een feed inladen waarin een up to date productaanbod is opgenomen. Wanneer er via uw webshop een product wordt verkocht, verdient u een affiliate commissie.

Geld verdienen met affiliate marketing is zeer interessant. Het mooie van affiliate marketing is dat u eenmalig werk verzet voor het opzetten van de website. Daarna kunt u haast op de automatische piloot inkomsten genereren. Omdat de feeds automatisch ingelezen worden, zal het productaanbod altijd actueel zijn.

Voor meer informatie over het beginnen van uw eigen affiliate webwinkel, raad ik u aan om het artikel affiliate webshop door te nemen. Een PHP script kan u ondersteunen bij het draaien van een eigen affiliate marketing webwinkel. Klik snel op de link wanneer u op zoek bent naar een betaalbaar affiliate webwinkel script.

Het script is voorzien van een beheeromgeving waarmee u eenvoudig de kleuren en uitstraling van uw website aanpast. De website zal na het aanpassen van bijvoorbeeld de kleuren meteen de nieuwe kleuren tonen. Het opbouwen van een extra inkomen is relatief eenvoudig met behulp van een affiliate webwinkel script. Het script dat u kunt gebruiken kunt u vinden via de link in dit artikel.