Een eigen portaal website samenstellen

Op diverse wijzen kunt u zorgen voor een hogere positie in Google. Het bouwen van backlinks naar uw website is daarbij van groot belang. Backlinks kunt u zien als een “vote” voor uw website. Bij iedere link die de zoekmachine tegenkomt, zal er een betere waardering gegeven worden.

Een manier om uw website omhoog te stemmen is de inzet van startpagina websites. Daarbij is het mogelijk om meerdere startpagina’s toe te voegen aan uw website. U kunt de startpagina’s indelen in rubrieken, welke een deelonderwerp omvatten. U kunt kosteloos een eigen startpagina samenstellen op een groot aantal Nederlandse websites.

U kunt tevens zelf een startpagina website oprichten. Op de pagina startpaginascript is voldoende informatie te vinden over hoe dat doen is met behulp van een script. Er kan online worden betaald om het PHP script aan te schaffen. Na de betaling komt u direct op een downloadpagina terecht waar het script te downloaden is.

De affiliate banners geven u een mogelijkheid om met behulp van uw startpagina website inkomsten te genereren. Ook kan met de verkoop van links inkomen gegenereerd worden. Hierbij verloopt de betaling voor de link via de website.

De installatie kan heel gemakkelijk worden doorlopen. Tijdens de installatie heeft u zelf de mogelijkheid om een username en een password in te vullen welke u later weer kunt gebruiken om de site te beheren. Een manier om uw website omhoog te stemmen is de inzet van startpagina websites. U kan verschillende dochterpagina’s aan een startpagina website toevoegen. Elke rubriek op een individuele startpagina kan daarbij een categorie omhelzen binnen dat onderwerp. Het is op een flink aantal Nederlandstalige startpagina sites mogelijk om zelf een startpagina te beginnen.