Een mobielvriendelijke advertentie website maken

Bouwt u een eigen advertentie website en gebruikt u hiervoor een PHP script? Dan hoeft u zelf geen programmeerwerk meer te verrichten. Bij het gebruik van een bestaand script hoeft u niets over de techniek te weten. Wanneer een adverteerder een advertentie plaatst, kunt u verschillende aanvullende opties aanbieden. Er kan voor de verschillende opties een geldbedrag in rekening gebracht worden.

Zo kan een adverteerder een website of telefoonnummer toevoegen tegen betaling. Voor de betaling voor deze extra mogelijkheden worden verschillende betaalgateways ondersteund. Dit kan kan worden gebruikt voor het generen van inkomsten met behulp van uw website. Een geheel nieuw script laten programmeren is helemaal niet nodig. Meer informatie over een script waarmee dat te doen is, kunt u in het artikel Wilt u een eigen marktplaats bouwen? vinden. Het is heel eenvoudig om de uitstraling van uw website via het beheerpaneel naar uw smaak te veranderen.

De rubriek die het beste past kan bij het plaatsen van een advertentie worden gekozen. Uit de naam van een rubriek kunt u opmaken welke spullen in die betreffende rubriek aangeboden worden. Per rubriek kunt u ook beschrijvende gegevens voor de zoekmachines invullen. Dit draagt bij aan de vindbaarheid van de verschillende rubrieken en de vindbaarheid van de algehele website. Er mogen door een adverteerdere meerdere advertenties aan uw website toegevoegd worden. Een eigen account kan via een op de website aanwezig formulier aangemaakt worden.