Een nieuwe portaal website runnen

Per dochterpagina kunt u meerdere rubrieken aanmaken. Elke rubriek kan worden gewijd aan een deelonderwerp. Per deelonderwerp kunnen meerdere backlinks worden geplaatst.

Als u meer over linkbuilding te weten zou willen komen, dan kunt u daar meer over vinden via de pagina hoe maak je een startpagina. Met het script dat u via die link kunt vinden, kunt u in korte tijd uw eigen startpagina website online hebben. Via een daarvoor bedoeld registratieformulier kan een eigenaar van een nieuwe startpagina zich heel makkelijk aanmelden.

Het is mogelijk om bezoekers te laten betalen voor aangemelde links. Daarbij is er voor een homepage link een andere prijs in te stellen dan een link op een reguliere startpagina.

Er worden meerdere betaalgateways ondersteund. U kunt gebruik maken van Mollie.

Alle dochterpagina’s worden vermeld binnen een algemeen overzicht op de site. De bezoeker kan met behulp van dit overzicht snel naar een bepaalde dochterpagina gaan. De links gaan alleen over een bepaald onderwerp. Dit heeft tot gevolg dat de vermelde websites hoger in de zoekmachines worden weergegeven. Deze hogere positie in de zoekmachines trekken klanten aan en dus kunt u met de vermelde websites meer omzet draaien.

Er is een overzicht van dochterpagina’s op de website. Met dat overzicht kan de bezoeker snel navigeren naar de dochterpagina naar keuze. Op die dochterpagina staan context-gerelateerde backlinks. De positie van de vermelde websites in Google wordt daardoor beter. U krijgt daardoor meer bezoekers en aldus meer omzet met uw website.