Een nieuwe portaalwebsite realiseren

Er zijn verschillende manieren om uw website hoger in de zoekresultaten van Google te krijgen. U kunt daarbij doen aan zogeheten linkbuilding, dat is het bouwen van links naar uw site. U kunt een backlink zien als een aanbeveling. Bij iedere link die de zoekmachine tegenkomt, zal er een betere waardering gegeven worden.

Wilt u met uw website producten van andere partijen aanbieden, dan is dat heel eenvoudig te regelen. U kunt affiliate feeds inladen in verschillende formaten. Via een ingelezen feed is het heel makkelijk om geld te verdienen aan de producten van andere partijen.

Zelf een startpagina website in elkaar zetten is een andere mogelijkheid. Dit kan met behulp van het script dat wordt genoemd op de pagina adsense website. Er kan online worden betaald om het PHP script aan te schaffen. Heeft u betaald voor het script, dan kan het vanaf de site van de aanbieder gedownload worden.

Er worden statistieken bijgehouden: van iedere link is het aantal kliks bekend. Welke websites vaak bezocht worden en welke niet, is zo eenvoudig op te vragen. U kunt backlinks op goed ogende posities plaatsen.

Zou u graag uw eigen startpagina website opzetten? Er is een handig script verkrijgbaar waarmee u zonder verstand van de techniek zelf een startpagina website kunt maken. Het is niet nodig om zelf een PHP script te maken. Wanneer u een kant en klaar script gebruikt is het bouwen van een website een peulenschil. Met behulp van startpagina websites is een betere waardering te verkrijgen. U kunt een startpagina website indelen in diverse dochterpagina’s. Verschillende rubrieken zijn aan een startpagina toe te voegen. Daarbij bevat elke rubriek links omtrent een deelthema. Een eigen startpagina opzetten is gratis te doen op verschillende Nederlandstalige websites.