Een responsive advertentie website maken

Voor het toevoegen van de benodigde functionaliteiten aan uw advertentie website, kunt u gebruikmaken van de taal PHP. Er is bij voldoende PHP kennis prima een advertentie script te bouwen. Het kopen van een kant en klaar advertentie script is een andere mogelijkheid.

Door een reeds bestaand PHP script te kopen, realiseert u een tijdsbesparing. Van uw kant hoeft er immers geen tijd meer te worden gestopt in het programmeren. Het kopen van een reeds bestaand script zal goedkoper zijn dan het opnieuw laten bouwen van een script. Mocht er iets mis zijn met het script, dan heeft u een aanspreekpunt bij een kant en klaar script.

Zou het aanschaffen van een kant en klaar advertentie script interessant voor u kunnen zijn? U zou iets aan de pagina eigen marktplaats kunnen hebben. Als u de links volgt, komt u op de website van de aanbieder van het PHP script. De betaling dient online te worden gedaan. Zodra u heeft betaald, krijgt u direct toegang tot de downloadpagina. Er zal verder een e-mail naar u worden gestuurd waarin de download link staat. Mocht het nodig zijn om het script ooit opnieuw te downloaden, dan kunt u de link in de e-mail gebruiken.

Op deze wijze blijft u toegang houden tot nieuwe versies. Als de bestanden uitgepakt zijn, plaatst u ze op uw webhosting pakket. Houd er rekening mee dat er ook een database gebruikt zal moeten worden. Daar komt ook het aanmaken van een speciale databasegebruiker bij kijken.

U voert tijdens het uitvoeren van het installatie script de belangrijkste gegevens voor de nieuwe site in. Het tweede scherm geeft u de mogelijkheid om de gegevens voor de database connectie in te voeren. U mag in het derde scherm een gebruikersnaam en een wachtwoord kiezen om in te loggen op de beheeromgeving.