Een uitgebreide advertentiesite maken

Wilt u een website oprichten waarop men kan adverteren, dan kan dat via een php script. Tijdens de installatie wordt een gedeelte van de website alvast ingericht voor u. De uitstraling van de website kunt u vervolgens zelf wijzigen. Ook is er betaalbaar allerlei functionaliteit toe te voegen, indien de behoefte aan extra functies ontstaat.

Het beheer van uw website hoeft niet per se vanaf een kantoor te worden gedaan. Dit betekent dat u in de avonduren naast uw baan eraan kunt werken. Wanneer de inkomsten stijgen, dan kunt u er meer tijd in gaan stoppen. Er kan worden toegewerkt naar een fulltime inkomen via het internet. Een geheel nieuw script laten programmeren is helemaal niet nodig. Het artikel Wil je een advertentiewebsite bouwen? bevat informatie over een script waarmee dat eenvoudig is te realiseren. Het veranderen van de indeling van uw website kan met dit script heel makkelijk.

De adverteerder plaatst een advertentie altijd in een bepaalde rubriek. De naam van een categorie geeft aan wat voor soort spullen binnen die rubriek te koop aangeboden worden. Van elke categorie kunnen de voor de zoekmachine relevante gegevens worden ingevuld binnen de beheeromgeving. Hiermee worden de verschillende rubrieken op uw website beter in de zoekmachines gevonden. Een adverteerder mag meerdere advertenties plaatsen. Het hiervoor benodigde account kan men eenvoudig aanmaken met een aanmeldformulier op uw website.