Een uitgebreide portaalsite runnen

Het is mogelijk om op diverse manieren een online inkomen op te zetten. U kunt een inkomen via internet realiseren wanneer u zelf een website hebt. Daarbij zult u wel voldoende bezoekers op uw site moeten hebben. Daarvoor zult u een hoge positie moeten hebben in de zoekresultaten van Google. Links naar uw zakelijke website zijn daarbij wel belangrijk. Daarbij is een optie om uw eigen startpagina website in elkaar te zetten, waarop u links kunt plaatsen.

Startpagina websites kunnen worden ingezet om een hogere notering in de zoekresultaten te krijgen van Google. Daarbij zult u veel hebben aan een startpaginascript, waarover u meer kunt lezen op aanmelden startpagina. Op die pagina vindt u een link waarmee het script gedownload kan worden.

Het is voor elke dochterpagina mogelijk om het kleurschema aan te passen. Elke categorie kan een eigen kleurstelling krijgen. Door een categorie opvallende kleuren te geven kunt u de aandacht van een bezoeker naar die betreffende categorie toetrekken. Aan de onderkant van elke startpagina ziet u de statistieken van deze startpagina. Een dochterpagina kan geheel aan een specifiek onderwerp gewijd worden.

Wanneer u een backlink heeft verkocht, wordt er een factuur voor de linkaanmelding gegenereerd. De bedrijfsgegevens die u via het control panel invoert, komen bovenaan de factuur te staan. Nadat de klant heeft betaald, ontvangt hij de factuur per e-mail.

Alle dochterpagina’s worden vermeld binnen een algemeen overzicht op de site. U kunt via dit overzicht snel naar een specifieke dochterpagina surfen. De op een dochterpagina vermelde links hebben een bepaald thema. De positie van websites in de zoekmachines wordt daardoor hoger. Deze hogere positie in de zoekmachines trekken klanten aan en dus kunt u met de vermelde websites meer omzet draaien.

Affiliate banners en linkjes kunnen dan tussen de gewone links door geplaatst worden. U zult met het PHP script ook in het beheerpaneel de voorpagina als een dochterpagina kunnen bewerken. Veel klanten hebben het script al aangeschaft. Net als bij een Gouden Gids worden er geen telefoonnummers maar websites vermeld.

Op de startpagina website is een overzicht aanwezig van alle startpagina’s. Er kan met dit overzicht heel gericht naar een dochterpagina over een specifiek onderwerp worden genavigeerd. De op een dochterpagina vermelde links hebben een bepaald thema. De vermelde websites zullen hoger in de zoekresultaten eindigen. U kunt meer bezoekers en daardoor meer inkomsten met uw website genereren.