Een uitgebreide portaalsite vormgeven

U zou startpagina’s voor affiliate marketing kunnen inzetten. Affiliate links kunnen dan worden afgewisseld met gewone links. De voorpagina van een website kan dan op dezelfde manier als een gewone startpagina behandeld worden. Over het in elkaar zetten van een eigen startpagina website is in het artikel eigen startpagina meer te vinden.

U wisselt reguliere links dan af met affiliate links. U kunt een homepage op dezelfde manier als een gewone pagina bewerken. Er is een beheeromgeving aan het script toegevoegd. Met deze beheeromgeving kunt u de belangrijkste wijzigingen eenvoudig doorvoeren. U kunt op hoe maak je een startpagina meer lezen over een dergelijk script. Er is een interessant script te vinden via de link in dat artikel. Het script heeft heel veel mogelijkheden voor het beheer van een eigen startpagina website. Er is geen noodzaak om HTML en CSS te kunnen.

Het PHP script wordt al door veel mensen met veel plezier gebruikt. Net als bij een Gouden Gids worden er geen telefoonnummers maar websites vermeld.Het zal met behulp van een startpagina website heel eenvoudig zijn om een overzicht te maken van websites die u leuk vindt. U kunt een script gebruiken om zo een website te bouwen. Het is niet nodig om een heel nieuw script daarvoor te schrijven. Een reeds bestaand script gebruiken is eigenlijk zelfs aanbevolen.