Een uitgebreide portaalwebsite vormgeven

Bent u op zoek naar nieuwe manieren om de ranking van websites te verhogen? Heeft u nog geen eigen startpagina website? Het is altijd goed om er één te hebben voor linkbuilding. U kunt de links op de site naar thema indelen. Er kunnen zowel reguliere links als affiliate links toegevoegd worden.

Bezoekers van uw website kunnen zich via een aanmeldformulier registreren. Het is met een eigen account mogelijk om een nieuwe startpagina samen te stellen. U kunt dit ook uitzetten. U houdt de startpagina website dan besloten. U kunt de pagina Eigen startpagina bezoeken voor meer informatie.

Op de dochterpagina’s kunt u rubrieken plaatsen. De linkjes worden binnen deze rubrieken toegevoegd. Het script biedt de mogelijkheid om eigen HTML blokjes aan de website toe te voegen. Zo heeft u de volledige vrijheid over de content op uw startpagina site.

Voor elke individuele startpagina is een subdomein toe te voegen. Voor elk afzonderlijke thema is zo een eigen dochterpagina te creëren. Dit heeft een positieve invloed op de ranking van de websites die worden vermeld. De links op een dochterpagina gaan immers over een soortgelijk onderwerp.

U kunt een extra inkomen verdienen door middel van het script. U kunt backlinks verkopen. U kunt tevens affiliate links aan uw dochterpagina’s toevoegen. Bij affiliate marketing promoot u producten en verdient u per sale een percentage. U kunt zich voor affiliate marketing mogelijkheden aanmelden bij bijvoorbeeld Daisycon. De aanschafkosten kunt u zo weer terugverdienen.