Een uitgebreide startpagina website maken

Op diverse wijzen kunt u zorgen voor een hogere positie in Google. Wat in ieder geval werkt, is het bouwen van links naar uw website. U kunt een backlink zien als een aanbeveling. Daarbij wordt er zowel naar het aantal backlinks als de kwaliteit van de backlinks gekeken.

Een manier om uw website omhoog te stemmen is de inzet van startpagina websites. U kunt een startpagina website indelen in diverse dochterpagina’s. U kunt de startpagina’s indelen in rubrieken, welke een deelonderwerp omvatten. Een eigen startpagina opzetten is gratis te doen op verschillende Nederlandstalige websites.

Een onderdeel van de site is het beheerpaneel waarmee de site gewijzigd kan worden. U kunt via het beheerpaneel heel gemakkelijk wijzigingen aanbrengen in de kleurstelling van uw website. U kunt met de beheeromgeving ook banners toevoegen aan uw site. Op eigen startpagina staat veel informatie over het realiseren van een startpagina website met behulp van een daarvoor bedoeld PHP script.

Per link op uw website wordt bijgehouden hoe vaak erop is geklikt. Welke websites vaak bezocht worden en welke niet, is zo eenvoudig op te vragen. U kunt van iedere rubriek op de dochterpagina’s de positie bepalen.

Het systeem installeren zal u nauwelijks moeite kosten. U kunt tijdens de installatie de login gegevens van uw beheeraccount zelf kiezen. U kunt verschillende technieken gebruiken om een hogere positie in de zoekmachines te realiseren. Meestal gaat het daarbij om het verkrijgen van meer links naar uw website. Backlinks kunt u zien als een “vote” voor uw website. Daarbij wordt er zowel naar het aantal backlinks als de kwaliteit van de backlinks gekeken.