Een website laten samenstellen

Op deze pagina is er meer te lezen over de verschillende functionaliteiten die u met een CMS pakket heeft. Ook zonder technische opleiding kan er zo een website in elkaar gezet worden. Zowel een eenvoudige website als een complexe website zijn in elkaar te zetten. U kunt in beide gevallen een CMS pakket gebruiken die u kan ondersteunen.

Er is geen technische kennis vereist voor het beheer van uw website middels een CMS systeem. Het doen van aanpassingen via het beheerpaneel is heel erg eenvoudig. De diverse onderdelen waaruit uw website is opgebouwd, hebben in een CMS pakket een eigen beheerscherm. Van ieder Bouw eenvoudig uw site scherm weet u na enige tijd welk onderdeel daarmee kan worden aangepast.

Het navigatiemenu is eenvoudig te wijzigen. Binnen de navigatie kunt u zowel Nederlandse als Engelse items plaatsen. Er zit geen limiet op het aantal pagina’s dat op de website kan worden toegevoegd. U kunt op elke pagina heel eenvoudig tekst en plaatjes toevoegen.

U kunt heel makkelijk de navigatie van uw website wijzigen. U kunt Nederlandstalige en Engelstalige menu items toevoegen. Er zit geen limiet op het aantal pagina’s dat op de website kan worden toegevoegd. Binnen de pagina’s kunt u de kleur van de tekst en het lettertype gemakkelijk aanpassen. Een CMS pakket dient ertoe om het u gemakkelijk te maken met het beheren van uw zakelijke website. Men noemt zo een systeem ook wel content management systeem. Dit is een beheeromgeving waarmee u uw website volledig kunt aanpassen. U kunt zo de uitstraling van uw website heel makkelijk wijzigen. De beheerschermen geven u ook de mogelijkheid om content aan uw website toe te voegen.

Er is geen technische kennis vereist voor het beheer van uw website middels een CMS systeem. Aanpassingen zijn via het beheerpaneel uiterst eenvoudig door te voeren. De diverse elementen waaruit uw website bestaat, hebben een eigen beheerscherm toegewezen. Zo weet u na enige tijd in welk specifieke scherm u moet zijn voor het doorvoeren van een bepaalde aanpassing.