Eenvoudig een webshop beginnen

Zou u graag een internetshop starten waarbij u de beschikking krijgt over voorraadbeheer. Met een script kunt u relatief gemakkelijk een eigen webwinkel beginnen. Een dergelijk webwinkel script is uitgerust met een beheeromgeving. U kunt uw eigen internetshop met de beheerpaneel volledig aanpassen. Het script houdt u van iedere bestelling op de hoogte per e-mail.

Wordt er iets besteld, dan zult u een e-mail ontvangen. De voor het versturen benodigde gegevens staan in deze e-mail. Voor meer informatie over een internetwinkel starten kunt u Een webshop starten doornemen.

Biedt u meerdere variaties van een product aan, dan voegt u die vrij eenvoudig toe. U voegt eenvoudig verschillende kleuren en maten van bijvoorbeeld kleding toe aan uw webshop. U kunt per variant op een product opgeven hoeveel stuks u op voorraad heeft.

U vindt daar meer informatie over het gemak van een eigen internetwinkel. Wilt u de voltallige controle over uw eigen internetshop? Gebruik dan een PHP script voor het beheer. Doet u een verandering middels het beheerpaneel, dan kunt u direct de aanpassing binnen de webwinkel. U kunt bij alle aangeboden producten foto's toevoegen. Voor elk producten kan een categorie gekozen worden waarin het betreffende product geplaatst dient te worden. De rubrieken kunt u met behulp van een beheergedeelte simpel toevoegen.