Eenvoudig een webshop starten

Misschien heeft u altijd al een eigen webwinkel willen hebben. Uw eigen webwinkel starten kan met een PHP script. Een webshop beginnen kan eenvoudiger zijn als u een kant en klaar webshop script gebruikt. De pagina een webwinkel beginnen bevat daar informatie over. Via de links kunt u naar de website van de aanbieder van het PHP webshop script navigeren. Het is mogelijk om het script aan een aantal betaalproviders te koppelen, zodat u de betaalprovider van uw voorkeur kunt gebruiken. Door de betaalprovider worden er verschillende betaalmethodes aangeboden.

Verstand van de techniek is voor het gebruik van het script niet nodig. Het is zo opgezet dat het niet lastig is om het beheerpaneel te gebruiken. U kunt het beheerpaneel heel gemakkelijk bereiken met uw browser. Het inlogformulier verschijnt wanneer u niet bent ingelogd. Na het inloggen kunt u aanpassingen doen aan uw webshop. Via het inlogformulier is eventueel ook een wachtwoordherstel aan te vragen.

Er kan verder gebruikgemaakt worden van een affiliate feed. Er worden dan producten van derden getoond. U kunt zo ook affiliate inkomsten genereren met uw online webwinkel.

Het aanpassen van het kleurschema van uw website is niet lastig. Verstand van de techniek is ook voor deze handeling niet nodig. Het kiezen van de kleuren voor de verschillende componenten van uw website is erg gemakkelijk. U kunt op deze manier werken aan een mooie en professionele website.