Eenvoudig een webwinkel starten

Met een eigen webshop kunt u uw spullen online aanbieden. Daarbij is wel van belang dat u wat reclame maakt voor uw website zodat u klanten aantrekt. U kunt daarbij de hulp van een expert inschakelen.

Voor het toevoegen van nieuwe producten kunt u gebruikmaken van de beheeromgeving van uw site. Over een script waarmee u gemakkelijk een webwinkel begint, leest u meer op Een webshop beginnen.

Het uiterlijk van uw website kunt u zelf aanpassen. Gewenste rubrieken kunnen via de beheeromgeving eenvoudig worden toegevoegd. Wilt u de kleuren van de site aanpassen, dan kan dat ook via de beheeromgeving. Nadat de kleuren zijn gewijzigd, zijn de nieuwe kleuren direct op uw website zichtbaar. Met een FTP programma kunt u de bestanden op uw hostingpakket plaatsen. Nadat u de bestanden heeft geplaatst, kunt u het installatieproces starten.Tijdens uw 1e bezoek aan de website zal deze installatie geactiveerd worden.

U kunt heel makkelijk uw voorraad beheren met de PHP webshop software. U kunt bijvoorbeeld verschillende combinaties van kleur en maat aanmaken van een product. U kunt per combinatie van maat en kleur bijvoorbeeld het aantal stuks opgeven binnen uw voorraad. Alleen kleuren en maten die daadwerkelijk in de voorraad aanwezig zijn, kunnen zo gekozen worden door de klant.