Eenvoudige webshop maken

Wilt u starten met een eigen internetwinkel waarbij tevens een voorraad module beschikbaar is? U kunt een PHP script aanschaffen, waarmee het beginnen en het onderhouden van uw eigen internetshop erg gemakkelijk te doen is. Een essentieel gedeelte van zo een script is het beheerpaneel. U kunt uw eigen internetshop met de beheeromgeving compleet aanpassen. U zult van iedere bestelling per e-mail op de hoogte houden worden.

U ontvangt een e-mail op het moment dat er iets wordt besteld. De voor het versturen benodigde gegevens staan in deze e-mail. Raadpleeg de pagina Een eigen webshop beginnen als u meer wilt weten over het beginnen van uw eigen internetwinkel.

Er zijn gemakkelijk meerdere varianten van een product in het systeem te zetten. Zoals u verschillende kleuren van een product kunt hebben. U kunt per variant op een product opgeven hoeveel stuks u op voorraad heeft.

U leest daar meer over de mogelijkheden die u met een webwinkel script heeft. Een webshop script geeft u de voltallige controle over de webwinkel. Elke wijziging die u middels een beheerpaneel doorvoert, is direct zichtbaar binnen uw webshop. Bij alle producten die u aanbiedt, kunt u foto's plaatsen. Voor elk producten kan een rubriek gekozen worden waarin het betreffende product geplaatst dient te worden. Deze categorieën kunt u zelf aanmaken.