Eigen advertentiesite runnen

Sommige scripts bevatten allerlei mogelijkheden. U kunt daarbij inkomsten genereren met het aanbieden van de topadvertentie. U staat met een topadvertentie enige tijd bovenaan het overzicht met uw advertentie. U kunt de opties waaruit een adverteerder kan kiezen, compleet aanpassen naar eigen inzicht.

Het artikel marktplaats script bevat een link naar een website waar het script aan te schaffen is. Men heeft de programmeertaal PHP voor het bouwen van het script gebruikt. Houd er rekening mee dat het script een database zal gebruiken. Bent u niet in het bezit van technische kennis, dan nog zult u met het advertentie script overweg kunnen. U kunt tijdens het installeren een beheerdersaccount aanmaken, die u later gebruikt voor het beheer van de website.

U kunt dit beheeraccount gebruiken om uw website instellingen aan te passen. Zo kunt u het aantal foto’s dat bij een advertentie is toegestaan aanpassen. Heeft u weinig schijfruimte, dan kunt u het aantal foto’s beperken.

U kunt het marktplaats PHP script aan verschillende betaal gateways koppelen. Adverteerders kunnen betalen via bijvoorbeeld Mollie en Digiwallet. U kunt zo zelf bepalen met welke partij u het liefst zaken doet. Voor zowel Belgische als Nederlandse adverteerders is het betalen eenvoudig.

Ook is het bieden op advertenties met behulp van het advertentie script mogelijk. Een adverteerder mag zelf bepalen of er geboden mag worden. Doet iemand een bod, dan zal de adverteerder per e-mail op de hoogte worden gesteld. Bij de advertentie zijn de laatste biedingen te zien. Vervolgens kan de adverteerder een bericht sturen naar de persoon met het hoogste bod. Ook kunnen biedingen weer verwijderd worden. Zowel de bieder als de adverteerder kunnen een bod van de site afhalen.