Hoe kunt u een complete advertentiesite opzetten?

Wilt u een eigen advertentiewebsite maken die ook eenvoudig te beheren is? Daarvoor kunt u prima een advertentie website script inzetten. Bezoekers kunnen dan een advertentie plaatsen op uw website. Hoeveel dagen een advertentie actief blijft op de site, kunt u zelf bepalen. Wanneer het door u opgegeven aantal dagen is verstreken zal de advertentie gedeactiveerd. Bij het plaatsen is het mogelijk een rubriek voor de nieuwe advertentie te kiezen.

Meer hierover is te lezen op de website eigen marktplaats beginnen. U leest op die pagina hoe u betaalbaar een advertentiewebsite script kunt aanschaffen. U krijgt met het script de mogelijkheid om betaalbaar uw eigen advertentiewebsite in te richten. Er is op verschillende wijzen geld te verdienen met uw eigen advertentiesite.

U geeft adverteerders de mogelijkheid om op simpele wijze afbeeldingen bij een advertentie te tonen. U heeft de mogelijkheid om in te stellen om hoeveel afbeeldingen het maximaal gaat. Welk formaat de afbeeldingen dienen te krijgen, kunt u als beheerder instellen. U kunt per rubriek de metagegevens voor de zoekmachines instellen.

Reageren op een advertentie kan via een formulier. U kunt adverteerders daarbij ook de mogelijkheid geven een website URL of telefoonnummer bij een advertentie te plaatsen. Met het script kunt u voor deze mogelijkheden een bedrag vragen. Het script geeft u de mogelijkheid om een koppeling met een payment provider te leggen.