Houd uw favoriete sites online eenvoudig bij

Met het juiste script is het heel makkelijk om zelf een startpagina website in elkaar te zetten. Verder in dit artikel is een link te vinden naar een pagina waarop meer informatie over deze tool staat. Uw eigen startpagina website kunt u eenvoudig beheren met het meegeleverde beheerpaneel. Via uw website kunnen beheerders zich aanmelden voor hun eigen gebruikersnaam en wachtwoord. Dit account kan worden gebruikt voor het beheren van een eigen startpagina.

Kunt u een dergelijk script wel gebruiken? Dan kunt u de pagina Hoe maak je een startpagina eens bekijken. U treft daar ook een link aan naar de aanbieder van dit zeer eenvoudig te gebruiken script. Het script is heel eenvoudig aan te schaffen. Er is tevens een gedeelte met uitleg over de werking van het script op de website aanwezig. Ook zonder technische achtergrond is het zo mogelijk om op een makkelijke manier uw eigen startpagina website in elkaar te zetten. Paginabeheerders kunnen hun eigen startpagina volledig naar wens aanpassen.

Een paginabeheerder kan bookmarks plaatsen op zijn eigen startpagina. De dochterpagina’s kunt u naar eigen inzicht wijzigen. Verder kunt u er leuk inkomsten mee genereren. De bestanden zijn eenvoudig naar het hosting pakket over te zetten. Er is een installatieprogramma meegeleverd dat direct na het overzetten van de bestanden kan worden gestart. In dat proces kunt u de globale gegevens voor de website invoeren. U kunt een passende titel bedenken voor uw website, die u tijdens het installeren kunt invullen. U voert tijdens de installatie tevens de relevante gegevens in voor de zoekmachines.

U kunt makkelijk een link via uw website verkopen. Er kan makkelijk een koppeling met diverse betaalsystemen gelegd worden met behulp van het PHP script. Een aangemelde link wordt meteen geplaatst na de betaling. U kunt een ander tarief rekenen voor een link op de voorpagina dan een link op een gewone startpagina.