Je bookmarks online beheren

U kunt makkelijk een portaalwebsite in elkaar zetten. Sterker nog, u kunt zelfs een webportaal samenstellen met een categorisering per thema. U voegt uw favoriete bookmarks toe in de rubrieken die per startpagina kunnen worden aangemaakt. Elke categorie kunt u rondom een deelonderwerp aanmaken.

Zou u graag een PHP script gebruiken waarmee een startpagina website samengesteld kan worden? Dan kunt u de pagina startpaginascript doornemen. Wilt u graag zo een script kopen, dan vindt u in dat artikel een verwijzing naar de website van de aanbieder van een dergelijk script. Wilt u het script kopen, dan kan dat meteen op de betreffende website.

Diverse rubrieken kunnen er aan elke dochterpagina toegevoegd worden waarbij er ook tekst in een rubriek kan worden opgenomen. Een speciale rubriek is bijvoorbeeld een RSS feed of een poll. Voegt u een RSS feed toe, dan kunt u daarmee het laatste nieuws weergeven op uw dochterpagina. Nieuwe beheerders kunnen zich aanmelden en zo een eigen dochterpagina samenstellen.

Nadat u online heeft betaald voor het script, kan het direct gedownload worden. U kopieert de bestanden heel makkelijk naar uw webhosting pakket. U kunt de bestanden overzetten en de installatie starten. Binnen de diverse schermen van de installatie vult u de voor de website relevante gegevens in. Dat zijn de gegevens voor de zoekmachines en de gegevens voor de database connectie. Ook kunnen de gebruikersnaam en het password voor het administrator account ingesteld worden. Dit administrator account kan op elk moment worden gebruikt om wijzigingen op de website aan te brengen.