Je eigen affiliate marketing internetwinkel

Zou u graag een affiliate site willen opzetten? De website affiliate website beginnen geeft u de mogelijkheid om de shop volledig naar uw wens in te richten. Starten met affiliate marketing is zo ook voor u prima te doen. Bij uw eerste bezoek aan uw nieuwe affiliate site wordt automatisch het installatieproces gestart. Het is mogelijk om direct een webhosting pakket af te sluiten bij het script. De installatie van het script zal dan direct voor u worden uitgevoerd binnen het nieuwe hosting pakket. Extra geld verdienen via het internet is via het script makkelijk te doen.

Extra inkomsten naast uw baan generen is zo prima te doen. Nieuwe producten worden middels productfeeds automatisch binnen de affiliate shop toegevoegd. Binnen de beheeromgeving kunt u eenvoudig wijzigingen binnen uw affiliate shop aanbrengen. De beheeromgeving kan worden gebruikt om bijvoorbeeld de kleuren van uw affiliate site aan te passen. U kunt per feed aangeven in welke rubrieken de producten dienen te worden toegevoegd. De affiliate links waarin uw publisher ID is opgenomen, worden automatisch ingeladen en toegevoegd.

Beginnen met affiliate marketing kan met dit CMS programma op eenvoudige wijze. U hoeft geen eigen producten te promoten maar kunt als publisher affiliate producten promoten. U ontvangt een affiliate vergoeding wanneer een bezoeker iets via u koopt.