Je favoriete websites online beheren

Een eigen startpagina website kan in elkaar worden gezet wanneer u het juiste script daarvoor gebruikt. Een link naar een pagina met informatie over het script kunt u vinden op de hierna vermelde website. Uw eigen startpagina website kunt u eenvoudig beheren met het meegeleverde beheerpaneel. Via uw website kunnen beheerders zich aanmelden voor hun eigen gebruikersnaam en wachtwoord. Met dit account kan een eigen startpagina beheerd worden.

Meer informatie nodig over een handig te gebruiken script waarmee u een startpagina website kunt samenstellen? Ik raad u dan het artikel Je favoriete websites op een rijtje aan. Er is ook een verwijzing naar de website van de ontwikkelaar te vinden op die pagina. Het PHP script is ogenblikkelijk op die website te kopen.

Naast bookmarks zijn er ook informatieve teksten en diverse speciale rubrieken aan te maken. U kunt in een categorie bijvoorbeeld het meest recente nieuws weergeven. Met een RSS feed wordt het meest recente nieuws weergegeven. U kunt zo een onbeperkt aantal dochterpagina’s aanmaken op uw startpagina website.

Het verkopen van backlinks is heel eenvoudig te doen met uw eigen website. Iemand die een link aanmeldt, kan online voor de link betalen. De link wordt na de betaling direct op de website geplaatst. Er kunnen verschillende tarieven gehanteerd worden voor een link op de voorpagina en een link op een reguliere dochterpagina.