Je favoriete websites op een rij

U kunt eenvoudig een online linkcatalogus samenstellen. De website kan daarbij per thema ingericht worden. Uw favoriete links voegt u toe in de verschillende rubrieken die per startpagina zijn aangemaakt. De rubrieken op een dochterpagina kunnen een deelthema omhelzen.

Wilt u meer weten over een PHP script waarmee dit eenvoudig te doen is? Ik raad u dan het artikel Uw favoriete sites online beheren aan. Er is ook een verwijzing naar de website van de ontwikkelaar te vinden op die pagina. U kunt op de website van de aanbieder het script ogenblikkelijk kopen als u dat zou willen.

De links kunnen eenvoudig op een pagina geplaatst worden. Een beheerder kan zijn eigen dochterpagina volledig inrichten naar zijn eigen smaak. Daarbij is het mogelijk een leuk zakcentje te verdienen met uw eigen startpagina website. De bestanden zijn eenvoudig naar het hosting pakket over te zetten. Het installatieproces kan direct na het overzetten van de files geactiveerd worden. In dat proces kunt u de globale gegevens voor de website invoeren. U kunt een passende titel bedenken voor uw website, die u tijdens het installeren kunt invullen. Verder kunt u de gegevens voor de zoekmachines eenvoudig invoeren gedurende de installatie.

Nadat u online heeft betaald voor het script, kan het direct gedownload worden. U kunt de files van het PHP script heel eenvoudig op uw webhosting pakket plaatsen. U kunt de installatie meteen beginnen wanneer de bestanden op de server zijn geplaatst. Wanneer u het installatieprogramma draait, kunt u de belangrijke informatie voor de website invullen binnen de verschillende schermen. Dat zijn de gegevens voor de zoekmachines en de gegevens voor de database connectie. Tijdens het draaien van het installatieproces kunt u ook de username en het wachtwoord voor het beheerdersaccount invoeren. Daarmee kunt u op elk moment op de website inloggen en beheerderstaken uitvoeren.