Je favoriete websites op een rijtje

Met het juiste script is het heel makkelijk om zelf een startpagina website in elkaar te zetten. Verderop in dit artikel vindt u een link waarmee u meer kunt lezen over deze handige tool. Er zit een beheeromgeving bij het softwarepakket. Daarmee kunt u uw eigen website beheren. Men kan zich aanmelden op uw website met behulp van een aanmeldformulier. U kunt beheerders hun eigen startpagina laten samenstellen met behulp van hun eigen account.

Kunt u een dergelijk script wel gebruiken? Het artikel eigen startpagina staat vol informatie over dit handige PHP script. Op die pagina is tevens een link naar de aanbieder van dit handige PHP script aanwezig. Deze simpel te gebruiken tool om uw eigen website in te richten, is daar ook te downloaden. De website van de ontwikkelaar bevat ook een deel waarbinnen u instructies voor het gebruik van het script kunt vinden. Verder is ondersteuning voor het gebruik van dit PHP script heel makkelijk aan te vragen. Een eigen startpagina kan volledig worden ingericht door een beheerder.

De links kunnen eenvoudig op een pagina geplaatst worden. De dochterpagina’s kunt u naar eigen inzicht wijzigen. Verder kunt u er leuk inkomsten mee genereren. U zet de files heel makkelijk over naar uw webhosting. Heeft u de files overgezet, dan kunt u het installatieprogramma starten. Binnen dat installatieprogramma kunt u de gegevens voor uw eigen website invoeren. U kunt een passende titel bedenken voor uw website, die u tijdens het installeren kunt invullen. Ook de belangrijkste gegevens voor de zoekmachines zijn eenvoudig in te voeren via het installatieproces.

Het verkopen van backlinks is heel eenvoudig te doen met uw eigen website. Iemand die een link aanmeldt, kan online voor de link betalen. Direct na de betaling wordt de link automatisch toegevoegd aan de website. Verschillende bedragen zijn er te rekenen voor een backlink op de voorpagina en een link op een normale startpagina.