Maak betaalbaar een nieuwe portaalwebsite

Bent u in het bezit van een startpagina website, dan kunt u gemakkelijk backlinks verkopen aan website eigenaren. De link zal meteen toegevoegd worden aan de website na een succesvolle betaling. Ook kan de website eigenaar betalen met een retourlink.

U kunt inkomsten genereren met uw website met behulp van affiliate banners, die op diverse locaties geplaatst kunnen worden. Ook kan met de verkoop van links inkomen gegenereerd worden. Daarbij betaalt de aanmelder online voor de backlink.

Tevens is een optie om een eigen startpagina website op te zetten. Dit kan met behulp van het script dat wordt genoemd op de pagina startpagina aanmaken. Voor dat script kunt u online betalen. Wanneer u voor het PHP script betaald heeft, kunt u het vanaf de website van de aanbieder downloaden.

Per link op uw website wordt bijgehouden hoe vaak erop is geklikt. Welke websites vaak bezocht worden en welke niet, is zo eenvoudig op te vragen. Links kunnen op plekken worden geplaatst die uit commercieel oogpunt aantrekkelijk zijn.

Het is niet zo moeilijk om het script te installeren. Tijdens de installatie heeft u zelf de mogelijkheid om een username en een password in te vullen welke u later weer kunt gebruiken om de site te beheren. Wilt u uw website hoger in Google krijgen dan kunt u daarvoor verschillende technieken gebruiken. Het bouwen van backlinks naar uw website is daarbij van groot belang. Elke link kan worden gezien als een stem voor uw site. Bij het positioneren van de website in de zoekresultaten wordt zowel het aantal links als de kwaliteit van die links in overweging genomen.