Maak een lijst van je bookmarks

U kunt uw favoriete websites heel eenvoudig opslaan. U kunt de startpagina website zelfs per thema inrichten. U voegt uw favoriete bookmarks toe in de rubrieken die per startpagina kunnen worden aangemaakt. Op de verschillende dochterpagina’s kunt u meerdere rubrieken aanmaken, waarbij iedere rubriek een deelthema kan beslaan.

Kunt u een dergelijk script wel gebruiken? Meer informatie over dit handige PHP script is op de pagina startpagina overicht te vinden. Een link naar de aanbieder van dit uiterst nuttige script is daar ook te vinden. Op die website is het mogelijk om het script betaalbaar aan te schaffen. Op de site van de aanbieder is er ook een handleiding aanwezig. Ook zonder technische achtergrond is het zo mogelijk om op een makkelijke manier uw eigen startpagina website in elkaar te zetten. Een eigen startpagina kan helemaal naar eigen wens worden samengesteld.

Er zijn tevens teksten over ieder onderwerp aan de verschillende startpagina’s toe te voegen. U kunt in een categorie bijvoorbeeld het meest recente nieuws weergeven. Het weergeven van het meest recente nieuws kan bijvoorbeeld door middel van een RSS feed. Er zit geen limiet op het aantal pagina’s dat op uw website kan worden aangemaakt.

Direct nadat u online betaald heeft, krijgt u toegang tot de pagina waarop het script te downloaden is. U kunt de files van het PHP script heel eenvoudig op uw webhosting pakket plaatsen. Zodra de bestanden op de server geplaatst zijn, kunt u het installatieprogramma starten. U kunt informatie die voor de website relevant is, invoeren tijdens het draaien van het installatieprogramma. Bijvoorbeeld de titel van de website kunt u invoeren evenals de login gegevens voor de MySQL verbinding. Tijdens het draaien van het installatieproces kunt u ook de username en het wachtwoord voor het beheerdersaccount invoeren. U kunt op ieder moment met dit beheerdersaccount inloggen op de website en aanpassingen op de website aanbrengen.