Meer geld met affiliate marketing

Wilt u starten met affiliate marketing? Het script dat u kunt aanschaffen op affiliate shop geeft u de mogelijkheid om volledige controle over uw webwinkel te hebben. U begint uw shop eenvoudig met dit script, zonder kennis van de techniek te hoeven hebben. Het script installeren op uw webhosting pakket is eenvoudig te doen. Webhosting is meteen samen met het affiliate script aan te schaffen als u nog geen hosting had. De installatie van het script zal dan direct voor u worden uitgevoerd binnen het nieuwe hosting pakket. Wilt u extra geld verdienen online, dan biedt dit script u hiervoor goede mogelijkheden.

Uw inkomsten zijn met het script prima te verhogen wanneer u bereid bent de handen uit de mouwen te steken. Het is niet nodig om producten handmatig toe te voegen. Producten worden middels het automatisch ophalen en inlezen van productfeeds toegevoegd. Voor het aanbrengen van andere wijzigingen binnen uw affiliate webshop is het beheerpaneel te gebruiken. Van ieder los onderdeel kunt u de kleuren wijzigen. U kunt per feed aangeven in welke rubrieken de producten dienen te worden toegevoegd. Bezoekers worden automatisch aan u als publisher gekoppeld, omdat in de feeds ook de juiste affiliate links staan opgenomen.

U kunt met behulp van de tool heel eenvoudig beginnen met affiliate marketing. Bij affiliate geld verdienen is het niet nodig om uw eigen producten te ontwikkelen. U ontvangt een affiliate commissie wanneer er via uw affiliate link een product wordt aangeschaft bij de aanbieder.