Meer inkomen met een affiliate internetwinkel

Affiliate marketing geeft u de mogelijkheid om extra geld te verdienen online. Op deze wijze genereert u inkomen met de producten van derden. U hoeft dan geen eigen producten te ontwikkelen. U kunt zich puur concentreren op de promotie van de artikelen. Het is uiterst eenvoudig om een feed in te laden van bijvoorbeeld Daisycon met het script. De toegevoegde feeds zullen periodiek worden opgehaald en verwerkt door het script.

Het script ondersteunt feeds van onder andere TradeTracker en Daisycon. Toegevoegde feeds zullen periodiek worden opgehaald en verwerkt. U kunt meer lezen hierover op de pagina affiliate site. Het script bevat de benodigde functies van een affiliate winkel. U kunt via deze site tevens uw domeinnaam aanvragen en een webhosting pakket afnemen, waarop uw nieuwe affiliate shop voor u wordt klaargezet. Zo heeft u direct alles in huis wat nodig is voor het maken van uw eigen affiliate shop. U logt binnen het beheerpaneel in met uw persoonlijke gebruikersnaam en wachtwoord. U kunt dat beheerpaneel gebruiken om wijzigingen aan te brengen binnen uw webshop.

Een onderdeel van het PHP script is het beheerpaneel waarmee u de website naar wens kunt aanpassen. Periodiek worden productfeeds ingelezen en verwerkt binnen uw webwinkel. Het kost u zelf weinig tijd om producten bij te werken omdat dit automatisch gebeurt. Extra inkomen genereren met een eigen affiliate shop is vrij eenvoudig te doen.