Meer inkomen met een affiliate website

Wie weet denkt u er al langer over om een affiliate webshop te starten. Dat is met behulp van een PHP script heel gemakkelijk te doen. U zult binnen uw affiliate marketing webwinkel dan producten van derden aanbieden. Er zullen via een zogeheten XML feed dagelijks producten worden ingeladen op uw website.

Is de ingebruikname van een dergelijk script iets wat u wel ziet zitten? Op affiliate webshop kunt u meer lezen over een dergelijk script. Over het downloaden van een PHP script hiervoor kan ook via dat artikel meer informatie worden ingewonnen. Via de beheeromgeving kunt u gemakkelijk uw website aanpassen en extra XML feeds toevoegen.

Op uw website worden de producten van de aanbieders weergegeven. U zult bij elk product een affiliate link zien. De website van de aanbieder kan via deze link worden bezocht. Wordt er vervolgens een sale gerealiseerd, dan verdient u daaraan.

De website kan volledig worden aangepast via het beheerpaneel. U kunt tevens via de aanbieder gemakkelijk een zogeheten custom HTML design laten ontwikkelen. Langs deze manier kan een unieke webshop in elkaar gezet worden. Verder kunt u een eigen HTML ontwerp gebruiken als u dat zou willen. Het script is ontwikkeld in PHP en kan ook prima worden uitgebreid.