Mobielvriendelijke advertentie website runnen

U kunt met een beheerscript heel eenvoudig een website inrichten en beheren. Er is een speciaal marktplaats CMS waarmee u een advertentie website kunt bouwen. Samen met het script wordt er ook een beheerpaneel geleverd. Zo kunt u de kleurstelling volledig aanpassen. Over een marktplaats CMS is op marktplaats script kopen meer te lezen. Het kopiëren van de bestanden naar de server is erg eenvoudig middels FTP. Tijdens de eerste keer dat u de site bezoekt, zal het installatieprogramma worden geactiveerd. Daarin kunt u de globale gegevens van de website invoeren. Denk aan een titel en de gegevens voor Google.

Wat fijn aan het advertentie script is, is dat u geen HTML of CSS codes hoeft te typen. Meestal zal men gebruik maken van een rich text editor. Op deze wijze kunt u zonder verstand van de techniek toch een website maken die professioneel oogt. Met dit script kunt u ook producten van derden verkopen als u dat wilt. U hoeft daarvoor slechts een zogeheten affiliate feed in te laden. U kunt met behulp van zo een feed producten van andere partijen aanbieden op uw site.

Er is geen technische kennis vereist voor het beheer van uw website middels een marktplaats CMS systeem. Middels het beheerpaneel zal het doorvoeren van aanpassingen een peuleschil zijn. De diverse elementen waaruit uw website bestaat, hebben een eigen beheerscherm toegewezen. Zo weet u na enige tijd in welk specifieke scherm u moet zijn voor het doorvoeren van een bepaalde aanpassing.