Ontwikkel eenvoudig een eigen startpagina website

U kunt aan elke startpagina diverse rubrieken toevoegen. Elk deelthema van een dochterpagina kan een eigen rubriek krijgen. Er kunnen binnen elke categorie diverse backlinks geplaatst worden.

Meer informatie over off-page SEO kunt u via het artikel starpagina script vinden. U kunt via die pagina een script downloaden waarmee u een eigen startpagina website kunt realiseren. Het script is zo in elkaar gezet dat paginabeheerders zich heel eenvoudig via uw website kunnen aanmelden.

Het is voor elke dochterpagina mogelijk om het kleurschema aan te passen. Elke categorie kan een eigen kleurstelling krijgen. Marketingtechnisch is dat uiterst interessant omdat u de aandacht naar een specifieke categorie kunt toetrekken. De statistieken van elke startpagina startpagina zijn onderaan iedere startpagina te zien. Over elk onderwerp dat u kunt bedenken kunt u een eigen startpagina wijden. Op het moment dat een link succesvol is aangemeld, kan er een factuur voor de klant worden gegenereerd. Op de factuur komen de bedrijfsgegevens te staan die u via de beheerschermen heeft ingevuld. Heeft de klant betaald via Mollie of TargetPay, dan ontvangt hij per e-mail de factuur voor de linkaanmelding.

Affiliate banners en linkjes kunnen dan tussen de gewone links door geplaatst worden. De voorpagina van een website kan dan op dezelfde manier als een gewone startpagina behandeld worden. Velen zijn u voorgegaan om met dit geweldige script aan de slag te gaan. Net als bij een Gouden Gids worden er geen telefoonnummers maar websites vermeld.

Reguliere backlinks worden dan met affiliate links afgewisseld. Een homepage van een startpagina website zal hetzelfde worden behandeld als een reguliere startpagina. Veel klanten hebben het script al aangeschaft. Het gaat eigenlijk om een catalogus waarbinnen een groot aantal websites vermeld staan.

U kunt uw website zo inrichten dat beheerders zich kunnen registreren voor het beheer van hun eigen startpagina. Daarbij kan per categorie de informatie voor de zoekmachines worden ingevoerd. Het gaat daarbij om de meta keywords en een meta description. Voor alle rubrieken kunnen specifieke kleuren ingesteld worden. U kunt zo opvallende kleuren gebruiken om de aandacht naar een specifieke rubriek toe te halen.