Ontwikkel gemakkelijk een eigen portaalsite

Het zelf oprichten van een startpagina website, is dat iets voor u? Zonder HTML kennis is het eenvoudig op te zetten met een bepaald script. En heel nieuw script laten ontwikkelen is niet noodzakelijk. Met een reeds bestaand script kan dat namelijk heel makkelijk.

Een manier om uw website omhoog te stemmen is de inzet van startpagina websites. Een dergelijke website is opgesplitst in verschillende startpagina’s. Verschillende rubrieken zijn aan een startpagina toe te voegen. Daarbij bevat elke rubriek links omtrent een deelthema. Een eigen startpagina opzetten is gratis te doen op verschillende Nederlandstalige websites.

Tevens is een optie om een eigen startpagina website op te zetten. Dit kan met behulp van het script dat wordt genoemd op de pagina eigen startpagina. Voor dat script kunt u online betalen. Na de betaling komt u direct op een downloadpagina terecht waar het script te downloaden is.

Extra inkomen kan met behulp van affiliate banners worden verdiend. Een andere manier van extra inkomsten genereren is met de verkoop van backlinks te realiseren. Daarbij betaalt de aanmelder online voor de backlink.

Zou u graag uw eigen startpagina website opzetten? Zonder HTML kennis is het eenvoudig op te zetten met een bepaald script. Het is niet noodzakelijk om een heel nieuw script te laten bouwen hiervoor. Graag vertel ik u verderop meer over het PHP script. Een manier om uw website omhoog te stemmen is de inzet van startpagina websites. Een startpagina website wordt in verschillende dochterpagina’s ingedeeld. U kunt de startpagina’s indelen in rubrieken, welke een deelonderwerp omvatten. Op een bestaande website is het mogelijk om een eigen startpagina te maken.