Realiseer eenvoudig een nieuwe portaalwebsite

Bent u in het bezit van een startpagina website, dan kunt u gemakkelijk backlinks verkopen aan website eigenaren. Wanneer de betaling goed verlopen is, dan wordt meteen de link aan de website toegevoegd. U kunt de link aanmelder ook een link terug naar uw startpagina website of een andere website laten plaatsen.

Extra inkomen kan met behulp van affiliate banners worden verdiend. Ook kan met de verkoop van links inkomen gegenereerd worden. Daarbij betaalt de aanmelder online voor de backlink.

U kunt uw website met behulp van startpagina websites hoger in de zoekmachines krijgen. Een dergelijke website is opgesplitst in verschillende startpagina’s. Een individuele startpagina omhelst vaak een bepaald onderwerp en is daarbij vaak opgedeeld in verschillende rubrieken. U kunt kosteloos een eigen startpagina samenstellen op een groot aantal Nederlandse websites.

Ook kunt u zelf een startpagina website in elkaar zetten. Op de pagina startpaginascript is voldoende informatie te vinden over hoe dat doen is met behulp van een script. U kunt online betalen voor het PHP script. Wanneer u voor het PHP script betaald heeft, kunt u het vanaf de website van de aanbieder downloaden.

U kunt de website heel makkelijk aanpassen met behulp van het bijgevoegde beheerpaneel. De kleurstelling van uw startpagina website is via de beheeromgeving gemakkelijk aan te passen. Ook zijn er banners toe te voegen aan uw website via de beheeromgeving.

Extra inkomen kan met behulp van affiliate banners worden verdiend. Inkomsten zijn verder te generen door links te verkopen. Het betalen voor de link kan online geschieden.