Site tool

Een eigen website kan heel makkelijk opgezet worden met behulp van een CMS programma. Beheertaken zijn makkelijk met eenzelfde script te doen. Er zijn verschillende schermen die onderdeel zijn van de beheeromgeving. Ieder gedeelte van uw website heeft een eigen beheerscherm.

Het is niet nodig om zelf een script te laten ontwikkelen. Meer informatie over een script waarmee dat te doen is, kunt u in het artikel Simpele CMS website laten bouwen vinden. U kunt dit script inzetten om de indeling van uw website heel makkelijk te veranderen.

De uitstraling van uw website kan met dit CMS programma naar smaak gewijzigd worden. U kunt uw eigen template inladen wanneer u dat wilt maar er worden ook templates bij het CMS pakket geleverd. In de beheerschermen zijn ook de relevante gegevens voor zoekmachines zoals Google in te stellen (de meta gegevens).

Het is niet nodig om zelf een script te laten ontwikkelen. Via het artikel Je CMS website laten samenstellen kunt u meer lezen over een script waarmee het bouwen van uw eigen website simpel te doen is. Via dit script is ook de uitstraling van uw website heel makkelijk te wijzigen.